Specialna nega s kolagenskimi nitkami brez igel

Tretma s kolagenskimi nitmi je izjemno učinkovit način za zaščito kožo pred znaki staranja, ki daje koži poln in napet videz. Skandinavski kozmetični saloni so med prvimi začeli z uporabo kolagenskih nitk, v Sloveniji pa smo bili med prvimi tudi v salonu Berni. Preženite prve zanke staranja in si zagotovite pomlajen, sijoč videz, ki vas bo prepričal že s prvim tretmajem!

Kolagenske nitke

Salon Berni je med prvimi v Sloveniji uvedel tretma kolagenske nitke brez igel in bolečin, ki pomaga v boju proti gubam. Postopek za pridobivanje teh niti  se imenuje LIOFILIZACIJA, bio zmrznjena vlakna s peptidi, kolagenom in hialuronsko kislino, s katero ohranjamo visoko koncentracijo aktivnih učinkovin.

Naročite se s klikom tukaj 

Nega s kolagenskimi nitkami – kako poteka?

Obraz pripravimo na ta postopek tako, da:
  • ga površinsko očistimo ,
  • naredimo piling in
  • izvajamo frikcijo s posebnim kolagenskim tonikom.

Nato položimo v gube ali gubice kolagenske nitke in s pomočjo masažne tehnike ter posebnega peptidnega seruma ter s pomočjo ultra zvoka, raztopimo kolagenske nitke, da lažje penetrirajo globje v kožo.

Postopek s kolagenskimi nitkami je primeren za kože, ki kažejo že prve znake staranja in za kože, ki jim primanjkuje vlage.

Koliko tretmajev s kolagenskimi nitkami priporočamo?

Priporočamo vam 4 do 6 tretmajev v razmaku tedna dni.

Rezultati govorijo sami zase

Naročite se s klikom tukaj 

Cena

  • oči+čelo 80,00 €, paket 4x 73,60
  • celi obraz 105 €, paket 4x 96,50 €