Nega obraza z mikrodermoabrazijo + radiofrekvenco ( RF )

Kožo površinsko očistimo s čistilnim gelom  ali mlekom, glede na tip kože, naredimo encimski piling in koža je pripravljena na dermoabrazijo.

Nato začnemo s postopkom RADIOFREKVENCE, aparat je sposoben ustvariti visokofrekvenčno polje, ki nastane med aplikatorjem in dvema referenčnima elektodama, ki sta izolirani od kožnega tkiva. Zaradi trenja ob gibanju molekul se začne sproščati toplota, ki omogoča globinsko segrevanje tkiv in povzroči vazodilatacijo , pospeši matabolizem, poveča mišični tonus, raztegne tkiva in aktivira fibroblaste, ki spodbujajo kolagenska vlakna.  Če se kolagen nenehno pridobiva, se debelina in gostota notranjega sloja kože poveča in s tem se gube zmanjšajo, oz.so bolj plitve. Med terapijo občutite le prijetno toploto, ki bo grela vašo kožo na obrazu.

Pred postopkom na kožo nanesemo prevodni gel nato  sledi 30 minutni tretma z radiofrekvenco, zaključimo z ustrezno masko.

Spremembe boste opazili takoj po samem postopku, končni učinek te metode bo viden še le v roku 2-6 mesecev, ko se bodo začela tvoriti nova kolagenska vlakna.

Tretmaje priporočamo koži, ki je izgubila elastičnost in tonus.

Naročite se s klikom tukaj 

KDAJ SE RADIOFREKVENCA  NE IZVAJA?

  • v času nosečnosti
  • diabetes
  • epilepsija
  • maligni tumorji
  • osebe s srčnimi spodbujevalci
  • na opečeni oz.koži,ki je bila preveč izpostavljena soncu

 

KAKO POGOSTO PRIHAJAMO V SALON?

Priporočljivo izvajanje teh tretmajev  je  od 4 do 6 x  na dva do 3  tedne.

Naročite se s klikom tukaj