IPL tehnologija za odstranjevanje dlak

Spoznajte nebolečo, trajno metodo za odstranjevanje dlak!  IPL + RF tehnologija vam s pomočjo  radiofrekvence in laserske energije nudi odlično rešitev za trajno odstranitev nezaželjenih in motečih dlak na obrazu in telesu. Kontroliran pulz prodre v lasni mešiček, aktivno hlajenje površine pa zagotavlja varen in neboleč postopek.

Z IPL + RF tretmani lahko učinkovito in trajno odstranimo dlake in dlačice na vseh delih telesa, razen okoli oči. Priporočamo ženskam in moškim.

Z IPL + RF tehnologijo dosežemo bolj varne, učinkovitejše in manj boleče posege brez stranskih učinkov.

Tako se boste bolje počutili in si boste povečali samozavest, ko jo boste potrebovali.

Pred PRVIM obiskom za odstranitev dlačic je nujno britje dlačic vsaj en mesec prej !!!, NE SE VOSKATI. Dlačice nazadnje pobrijte 3 dni prej, preden pridete na prvi tretma odstranjevanja dlačič z IPL + RF.

Časovni razmik med posameznimi tretmaji je običajno 4-6 tednov.

Kaj se zgodi po odstranjevanju dlak z IPL + RF tehnologijo?

Dlačice začnejo izpadati v 5-14 dneh in lahko izpadajo še več tednov. Razlog za to je, da laser cilja na lasne mešičke, ki jih nato uniči. Folikli potrebujejo čas za celjenje, v tem času pa izločijo obstoječe dlake.  Pri večini ljudi se po 2-3 seansah laserskega odstranjevanja dlak pojavi občutno izpadanje dlak.

Katerih stvari se moramo izogibati po postopku?

Tako kot pri vsakem tretmaju odstranjevanja dlak se morate po laserskem odstranjevanju dlak izogibati nekaterim stvarem, da bi dosegli čim boljše rezultate in preprečili morebitno draženje kože. Prvih 24 ur po zdravljenju se izogibajte vročim tušem ali kopeli, savnam, parnim sobam in vsem drugim dejavnostim, ki zvišujejo telesno temperaturo. To lahko povzroči draženje kože in lahko celo zmanjša učinkovitost laserskega zdravljenja. Vsaj 2 tedna po laserskem odstranjevanju dlak se morate izogibati tudi izpostavljanju soncu. To pomeni, da se ne smete sončiti, uporabljati solarija ali izdelkov za samoporjavitev. Izpostavljenost sončni svetlobi lahko poveča občutljivost kože in povzroči hiperpigmentacijo (potemnitev kože).

 

 

Za naročila pokličite na 041 349 030