INNOFACIAL + CARBOXY (CO2) MASKA

Doživite inovativno terapijo z ogljikovim dioksidom, čudežnim plinom, ki je bil razglašen za največji preboj v lepotni industriji od botoxa dalje in je zdaj na voljo tudi pri nas! Karboksiterapija zagotavlja svetlejšo. polnejšo kožo že s prvim tretmajem, hkrati pa izboljša akne, zmanjša drobne gubice in stimulira kolagen.

CO2 Carboxy terapija

CO2 (ogljikov dioksid) vpliva na delitacijo krvnih žil in pospeši prekrvavitev, kar je glavni razlog za aktivno penetracijo solucije v globje plasti dermisa. S CO2 Carboxy terapijo na tretirano področje privedemo 10 x več kisika in absorbcija dermatološke solucije je veliko močnejša.

Originalana, južno korejskega proizvajalca, CO2 Carboxy terapija, ki se lahko izvaja samostojno ali v kombinaciji z Innofacial terapijo, klasično nego, RF tretmajem, različnimi mezoterapijami in drugimi postopki.

Naročite se s klikom tukaj 

Kako poteka CO2 Carboxy terapija?

Postopek se izvaja s serumi Innofacial aparature, in sicer:

  • najprej kožo globinsko kožo
  • nanesemo poseben CO2 aktivacijski gel na obraz in vrat,
  • nato položimo flis masko in pritiskamo z rokami na kožo, da se začne sproščati CO2 plin, pri tem čuti stranka toploto in” bubble”efekt med uhajanjem plina.
  • Po 20-minutnem nanosu masko izperemo
  • sledi maska za hidratacijo in
  • za konec izvedemo še limfno drenažo obraza.

Koža že po prvi aplikaciji postane svetlejša, sveža bolj polna in se priporoča za vse tipe kož. Za boljši učinek je priporočljivo ponoviti od 3 do 5 x v razmaku od 7 do 14 dni.

Tretma je priporočljiv ponoviti v razmaku 10 dni ali dveh tednov, zato nudimo PAKET 3 TRETMAJEV: cena posameznega tretmana je 75,00 eur.

Naročite se s klikom tukaj