Dermadiagnostika

Z aparaturo za analizo kože obraza, danskega proizvajalca DermaLab Combo Cortex Technology, vam s pomočjo 9. sond, približamo vpogled v vašo kožo, kar je našim očem skrito. Te sonde se povežejo s tabličnim računalnikom in se nazorno vidijo vsi izmerjeni parametri.
Postopek je neboleč, je pa potrebno pred diagnostičnim tretmanom, obvezno dve uri prej OČISTITI KOŽO z navadno vodo ( brez tonika )!!!!

PARAMETRI ( sonde ), ki izmerijo stanje vaše kože obraza:

  1. TEWL ( transepidermalna izguba vlage ) nam pokaže celovitost kožne bariere, kako hitro se vlaga premika v zgornji plasti kože oz epidermisu.
  2. HIDRATACIJA je odvisna od NMF-jev ( naravni vlažilni faktorji ), ki pa so odvisni od relativne vlage v ozračju in s tem zmogljivost vezave vode v stratum corneum ( poroženela, mrtva plast povrhnjice ).
  3. ELASTIČNOST meri dvig in spust kože ( raztezanje kože ), še posebno dobro vedeti, ko z leti upada elastin in začeti s preventivo!
  4. UZ ( visoko ločljiv ULTRA ZVOK ) vam izmeri debelino kože in vsebnost KOLAGENA v srednji plasti oz. dermisu in FOTOPOŠKODBE.
  5. SEBUM ( izločki lojnic ) striping metoda za merjenje izločanje sebuma ( loja ).
  6. TEMPERATURA se meri glede problematike kože
  7. BARVA KOŽE se izmeri ( melanin – pigmentacija ) in eritem ( indeks rdečice v koži ).
  8. MIKROSKOPSKA KAMERA z 250x povečavo polarizirane in nepolarizirane svetlobe, nam pokaže fotopoškodbe, pigmentne nepravilnosti. kapilare
  9. pH KOŽE — zdrava koža ima biološki pH med 4,5 in 5,5

Ali vas zanima stanje vaše kože?? Vsaka koža si zasluži le najboljše, zato pokličite v naš salon Berni, kjer vam na podlagi rezultatov analize kože naredimo načrt personalizirane nege v salonu in podaljšane nege doma.

V primeru, da se odločite po končani dermadiagnostiki in posvetu s kozmetičarko, za več nadaljnjih personaliziranih tretmajev v salonu, vam PODARIMO dermadiagnostiko v vrednosti 75 € !!!!