Lepota. Zdravje. Skrb.

Foto pomlajevanje IPL + učvrstvitev obraza z radiofrekvenco + dermoabrazija

download_media

Foto pomlajevanje IPL + učvrstvitev obraza z radiofrekvenco + dermoabrazija

Koža je izpostavljena številnim spremembam, ki jo poškodujejo. Pojavljati se začnejo vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore, gubice in gube in drobne rdeče žilice.

Z IPL foto pomlajevnaje tehnologijo, ki spodbuja obnavljanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu, vašo kožo obnovimo in ji damo zdrav, mladosten in sijoč videz brez operacij in kemijskih substanc. Tretmaji so mogoči na obrazu, vratu in rokah.

Radiofrekvenca povzroča krčenje kolagenskih vlaken in hkrati stimulira nekatere celice, da le te pričnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna. Rezultat uspešne radiofrekvence je nato bolj napeta, gladka in mladostna koža na obrazu, vratu in podbradku. Prav tako se izboljša tudi sam tonus kože. Sami rezultati so delno opazni že takoj po samemu postopku, kakšni bodo končni učinki te metode, pa je znano nekaj tednov ali mesecev po končanem tretmaju. Radiofrekvenca je primerna za vse, ki jih moti povešena koža na obrazu, saj zategne kritična območja, zgladi nekatere gube in poveča sijaj obraza. Običajno se želeni rezultati pokažejo po 3 do 5 – ih tretmajih, ki se izvajajo na 2 do 3 tedne.

PLAČAŠ  4  DOBIŠ  5 OBISKOV, OBISK 68EUR

fotorrejuvenecimiento_dermitek PI_IrvinSR-antes-y-despues

 

 

Author Info

Joži